Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 17. 11. – 21. 11. 2014

17. 11. – 21. 11. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po    
17. 11. Státní svátek  
  Zavřeno  
 
 
Út Pórková polévka  
18. 11. Smažené filé z tresky, bramborová kaše 75,–
  Šuej Čou Žou, dušená rýže 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  200g Steak z vepřové krkovice, kořeněné americké brambory 99,–
St Italská polévka s rýží  
19. 11. Pražská vepřová kýta, houskové knedlíky nebo dušená rýže 75,–
  Kuřecí játra na cibulce, dušená rýže 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  200g Steak z vepřové krkovice, kořeněné americké brambory 99,–
Čt Vývar s nudlemi  
20. 11. Vizovické žebírko, hranolky 75,–
  Námořnické maso, těstoviny 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  200g Steak z vepřové krkovice, kořeněné americké brambory 99,–
Gulášová polévka  
21. 11. Kuřecí stehenní řízek, vařené brambory 75,–
  Palačinky se zavařeninou 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  200g Steak z vepřové krkovice, kořeněné americké brambory 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.