Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 17. 3. – 21. 3. 2014

17. 3. – 21. 3. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Uzená polévka s kroupami  
17. 3. Vepřový guláš, houskové knedlíky nebo chléb 75,–
  Kuřecí Gyros, dušená rýže 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Steak Ranchero, bramborové tortilly 99,–
Út Zelná polévka  
18. 3. Vepřový španělák, dušená rýže 75,–
  Čočka na kyselo, domácí párek, chléb 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Steak Ranchero, bramborové tortilly 99,–
St Špenátová polévka  
19. 3. Pečená krkovička, hlávkové zelí, houskové knedlíky 75,–
  Špagety po boloňsku 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Steak Ranchero, bramborové tortilly 99,–
Čt Chalupnické kyselo  
20. 3. Vepřová kotleta s pepřovou omáčkou, hranolky 75,–
  Zadělávaná zelenina, vařené vejce, brambory 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Steak Ranchero, bramborové tortilly 99,–
Gulášová polévka  
21. 3. Smažený vepřový nebo kuřecí řízek, bramborový salát 75,–
  Honzovy buchty 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Steak Ranchero, bramborové tortilly 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.