Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 18. 2. – 22. 2. 2013

18. 2. – 22. 2. 2013

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 69,–

Denní menu

Po Selská polévka  
18. 2. Vepřový guláš, houskové knedlíky nebo chléb 75,–
  Rizoto z Kuskusu s kuřecím masem 75,–
  Smažené Tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka  85,–
  200g Medailonky z vepřové panenky, americké brambory  99,–
Út Vývar s nudlemi  
19. 2. Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek 75,–
  Palačinky se špenátem a kuřecím masem 75,–
  Smažené Tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka  85,–
  200g Medailonky z vepřové panenky, americké brambory  99,–
St Kmínová polévka s opraženým chlebem  
20. 2. Vepřová plec po frankfurtsku, houskové knedlíky 75,–
  Kovbojské fazole, chléb 75,–
  Smažené Tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka  85,–
  200g Medailonky z vepřové panenky, americké brambory  99,–
Čt Francouzská polévka  
21. 2. Kuřecí steak ,dušená rýže nebo hranolky 75,–
  Zadělávaná zelenina, 2ks vařené vejce, vařené brambory 75,–
  Smažené Tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka  85,–
  200g Medailonky z vepřové panenky, americké brambory  99,–
Ruský Boršč  
22. 2. Smažený kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, vař. brambory 75,–
  Buchtičky s krémem 75,–
  Smažené Tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka  85,–
  200g Medailonky z vepřové panenky, americké brambory  99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.