Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 20. 4. – 24. 4. 2015

20. 4. – 24. 4. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Italská polévka ( 1,7 )  
20. 4. Smažená brokolice,vařené brambory,domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 75,–
  Kuře Kung Pao, dušená rýže ( 1,3,5,6 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 85,–
  Vepřová kotleta s červenými fazolemi, americké brambory ( 1,3,10 ) 99,–
Út Česneková polévka s opraženým chlebem ( 1,3,9 )  
21. 4. Dijonská kotleta, hranolky ( 1,3,7,10 ) 75,–
  Zadělávaná zelenina, vařené vejce, vařené brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 85,–
  Vepřová kotleta s červenými fazolemi, americké brambory ( 1,3,10 ) 99,–
St Hrachová polévka ( 1 )  
22. 4. Vepřo, knedlo, zelo ( 1,3,7 ) 75,–
  Námořnické maso, těstoviny ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 85,–
  Vepřová kotleta s červenými fazolemi, americké brambory ( 1,3,10 ) 99,–
Čt Vývar s těstovinou ( 1,3,7,9 )  
23. 4. Čevapčiči, opékané brambory, hořčice ( 1,3,7,10 ) 75,–
  Kuřecí kostky s ananasem, dušená rýže ( 1,3,6,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 85,–
  Vepřová kotleta s červenými fazolemi, americké brambory ( 1,3,10 ) 99,–
Gulášová polévka ( 1,3,7,9 )  
24. 4. Smažená plněná kotleta, šťouchané brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Dukátové buchtičky se šodó ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 85,–
  Vepřová kotleta s červenými fazolemi, americké brambory ( 1,3,10 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.