Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 21. 10. – 25. 10. 2013

21. 10. – 25. 10. 2013

Týdení menu

Zvěřinové speciality

Guláš ze zvěřiny, houskové knedlíky nebo chléb 99,–
Pečený divočák, červené a bílé zelí, bramborové a houskové knedlíky 109,–
Kanec se šípkovou omáčkou a brusinkami, houskové knedlíky 109,–
Zvěřinové medailonky (1/2 kanec, 1/2 daněk), hranolky 119,–
Dančí filátko na medu (červené víno, lesní ovoce, med) americké brambory 129,–

Denní menu

Po Zvěřinový vývar s nudlemi a masovou rýží  
21. 10. Marinovaná kotleta, hranolky nebo vařené brambory 75,–
Út Krupková polévka  
22. 10. Kuřecí steak se žampiony a smetanou, těstoviny nebo rýže 75,–
St Brokolicová polévka  
23. 10. Žebírko se šunkou a vejcem, hranolky 75,–
Čt Čočková polévka  
24. 10. Maso tří barev, opékané brambory 75,–
Gulášová polévka  
25. 10. Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, bramborový salát 75,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.