Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 22. 4. – 26. 4. 2013

22. 4. – 26. 4. 2013

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 69,–

Denní menu

Po Pórková polévka  
22. 4. Kuře Peperonata, těstoviny 75,–
  Vepřový plátek na hlívě, dušená rýže 75,–
  Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy 85,–
  Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky 99,–
Út Vývar s drobením  
23. 4. Vepřová plec na pepři, houskové knedlíky nebo dušená rýže 75,–
  Treska zapékaná se zeleninou a smetanou, vařené brambory 75,–
  Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy 85,–
  Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky 99,–
St Chlebová polévka  
24. 4. Kuřecí prsíčka s broskví, dušená rýže 75,–
  Játrová omáčka, houskové knedlíky 75,–
  Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy 85,–
  Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky 99,–
Čt Kedlubnová polévka  
25. 4. Kufty (mleté maso na špejli s čubricí) opékané brambory 75,–
  Řízek na ruby, šťouchané brambory 75,–
  Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy 85,–
  Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky 99,–
Gulášová polévka  
26. 4. Maso tří barev, hranolky nebo vařené brambory 75,–
  Jogurtové knedlíky s jahodami 75,–
  Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy 85,–
  Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.