Po |
Pórková polévka |
|
22. 4. |
Kuře Peperonata, těstoviny |
75,– |
|
Vepřový plátek na hlívě, dušená rýže |
75,– |
|
Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy
|
85,– |
|
Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky
|
99,– |
Út |
Vývar s drobením |
|
23. 4. |
Vepřová plec na pepři, houskové knedlíky nebo dušená rýže |
75,– |
|
Treska zapékaná se zeleninou a smetanou, vařené brambory |
75,– |
|
Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy
|
85,– |
|
Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky
|
99,– |
St |
Chlebová polévka |
|
24. 4. |
Kuřecí prsíčka s broskví, dušená rýže |
75,– |
|
Játrová omáčka, houskové knedlíky |
75,– |
|
Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy
|
85,– |
|
Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky
|
99,– |
Čt |
Kedlubnová polévka |
|
25. 4. |
Kufty (mleté maso na špejli s čubricí) opékané brambory |
75,– |
|
Řízek na ruby, šťouchané brambory |
75,– |
|
Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy
|
85,– |
|
Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky
|
99,– |
Pá |
Gulášová polévka |
|
26. 4. |
Maso tří barev, hranolky nebo vařené brambory |
75,– |
|
Jogurtové knedlíky s jahodami |
75,– |
|
Kuřecí přírodní steak, dušená zelenina, výběr přílohy
|
85,– |
|
Gratinovaná krkovička s Hermelínem, bramborové tolárky
|
99,– |