Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 23. 2. – 27. 2. 2015

23. 2. – 27. 2. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Vločková polévka ( 1,3,9 )  
23. 2. Vepřová krkovička na zelí, bramborové špalíky ( 1, 3 ) 75,–
  Čočka na kyselo s domácím párkem ( 1 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Pečená kachna, červené zelí, houskový a bramborový knedlík ( 1,3 ) 109,–
Út Pórková polévka ( 1,7,9 )  
24. 2. Vepřový španělák, dušená rýže ( 1,3 ) 75,–
  Balkánská Musaka ( 3,7 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Pečená kachna, červené zelí, houskový a bramborový knedlík ( 1,3 ) 109,–
St Fazolová polévka ( 1 )  
25. 2. Kuřecí prsa na paprice, těstoviny nebo knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřové v mrkvi, vařené brambory ( 1 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Pečená kachna, červené zelí, houskový a bramborový knedlík ( 1,3 ) 109,–
Čt Vývar s játrovou rýží ( 1,3,9 )  
26. 2. Segedínský guláš, houskové knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Dijonská vepřová kotleta, hranolky ( 1,10 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Pečená kachna, červené zelí, houskový a bramborový knedlík ( 1,3 ) 109,–
Frankfurtská polévka s párkem ( 1,7 )  
27. 2. Vepřový nebo kuřecí řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10 ) 75,–
  Žemlovka s jablky ( 1,3,7 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Pečená kachna, červené zelí, houskový a bramborový knedlík ( 1,3 ) 109,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.