Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 26. 1. – 30. 1. 2015

26. 1. – 30. 1. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Krupková polévka ( 1,7,9 )  
26. 1. Smažené filé z tresky, bramborová kaše ( 1,3,4,7 ) 75,–
  Pikant veprová smes v bramboráku ( 1,3,7,10 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovezí po burgundsku, varené brambory ( 1,9,12 ) 99,–
Út Kvetáková polévka ( 1,7 )  
27. 1. Marinovaná krkovicka, opékané brambory ( 1,6,10 ) 75,–
  Kovbojské fazole, chléb ( 1,3,6,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovezí po burgundsku, varené brambory ( 1,9,12 ) 99,–
St Vývar s nudlemi (   )  
28. 1. Dušený špenát, veprové výpecky, bramborové knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Veprové ledvinky na cibulce, dušená rýže ( 1 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovezí po burgundsku, varené brambory ( 1,9,12 ) 99,–
Čt Žampionová polévka ( 1, 7 )  
29. 1. Kurecí kostky na bylinkách, gnocchi nebo testoviny (   ) 75,–
  Francouzské brambory ( 1,3,6,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovezí po burgundsku, varené brambory ( 1,9,12 ) 99,–
Hrachová polévka ( 1 )  
30. 1. Žebírko se šunkou a vejcem, hranolky ( 1,3,6,10 ) 75,–
  Smažený veprový jazyk, štouchané brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovezí po burgundsku, varené brambory ( 1,9,12 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.