Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 3. 2. – 7. 2. 2014

3. 2. – 7. 2. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Kapustová polévka  
3. 2. Vepřový Flamendr, americké brambory 75,–
  Segedínský guláš, houskové knedlíky 75,–
  Vepřová játra na roštu, americké brambory 85,–
  200g Pečená krkovička po staročesku, americké bramb., zelný salát s křenem 99,–
Út Francouzská polévka  
4. 2. Uzená kotleta v bramboráku, zelný salát s křenem 75,–
  Kuřecí soté se zeleninou, dušená rýže 75,–
  Vepřová játra na roštu, americké brambory 85,–
  200g Pečená krkovička po staročesku, americké bramb., zelný salát s křenem 99,–
St Fazolová polévka  
5. 2. Žampionová omáčka, dušená plec, houskové knedlíky 75,–
  Halušky se zelím a uzeným masem nebo brynzové 75,–
  Vepřová játra na roštu, americké brambory 85,–
  200g Pečená krkovička po staročesku, americké bramb., zelný salát s křenem 99,–
Čt Bramborová polévka  
6. 2. Vepřové po uhersku, těstoviny 75,–
  Čevapčiči, opékané brambory, domácí tatarka 75,–
  Vepřová játra na roštu, americké brambory 85,–
  200g Pečená krkovička po staročesku, americké bramb., zelný salát s křenem 99,–
Valašská kyselice  
7. 2. Plněný kuřecí řízek se sýrem a šunkou, vařené brambory 75,–
  Bavorské vdolky 75,–
  Vepřová játra na roštu, americké brambory 85,–
  200g Pečená krkovička po staročesku, americké bramb., zelný salát s křenem 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.