Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 31. 3. – 4. 4. 2014

31. 3. – 4. 4. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Bramborový krém  
31. 3. Játrová omáčka, houskové knedlíky 75,–
  Kuřecí steak na rozmarýnu, dušená rýže 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky, domácí tatarka 99,–
Út Tukožroutská polévka  
1. 4. Šamorýnský rožeň, hranolky 75,–
  Zeleninové lečo s klobásou, chléb 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky, domácí tatarka 99,–
St Vločková polévka  
2. 4. Záhorácký (vepřový) závitek, dušená rýže nebo hranolky 75,–
  Kuřecí prsa s dušenou zeleninou na másle, brambory 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky, domácí tatarka 99,–
Čt Vývar s kapáním  
3. 4. Pikantní vepřová směs v bramboráku 75,–
  Koprová omáčka s vejcem,vařené brambory 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky, domácí tatarka 99,–
Frankfurtská polévka s párkem  
4. 4. Smažený kuřecí steak, bramborová kaše 75,–
  Rýžový nákyp 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky, domácí tatarka 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.