Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 4. 3. – 8. 3. 2013

4. 3. – 8. 3. 2013

Týdení menu

Domácí zabijačkové speciality

Zabijačková polévka
Jelitový a jitrnicový prejt, kysané zelí, vařené brambory 85,–
Zabijačkový talíř 99,–
Těstovinový salát s kuřecím masem 69,–

Denní menu

Po Krupicová s vejcem  
4. 3. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 75,–
  Vepřová plec po cigánsku, dušená rýže nebo housk.knedlík 75,–
Út Polévka špenátová  
5. 3. Kuřecí prsa v těstíčku, vařené brambory 75,–
  Halušky s uzeným masem a zelím 75,–
St Vývar se strouháním  
6. 3. Přírodní vepřový řízek na žampionech, dušená rýže 75,–
  Francouzské brambory 75,–
Čt Zeleninová polévka  
7. 3. Soukenický řízek, bramborová kaše 75,–
  Koprová omáčka, vařené vejce, houskové knedlíky 75,–
Krkonošská kulajda  
8. 3. Přírodní plněná kotleta, hranolky nebo vař.brambory 75,–
  Palačinky s vanilkovým krémem 75,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.