8. 12. – 12. 12. 2014
Týdení menu
Zvěřinové speciality |
|
Guláš ze zvěřiny, houskové knedlíky nebo chléb | 99,– |
Pečený divočák, červené a bílé zelí, bramborové a houskové knedlíky | 109,– |
Kanec se šípkovou omáčkou a brusinkami, houskové knedlíky | 119,– |
Zvěřinové medailonky (1/2 kanec, 1/2 daněk), hranolky | 119,– |
Nudličky z dančí kýty s kapary a brusinkami, brambor. pusinky | 129,– |
Denní menu
Po | Zvěřinový vývar s masem a nudlemi | |
8. 12. | Přírodní vepřový řízek, dušená rýže | 75,– |
Út | Kmínová polévka s opraženým chlebem | |
9. 12. | Kuřecí steak se žampiony a smetanou, těstoviny nebo rýže | 75,– |
St | Brokolicová polévka | |
10. 12. | Žebírko se šunkou a vejcem, hranolky | 75,– |
Čt | Zeleninová polévka | |
11. 12. | Kuřecí prsa zapékaná s brokolicí a sýrem,vařené brambory | 75,– |
Pá | Gulášová polévka | |
12. 12. | Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, bramborový salát | 75,– |