Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 8. 12. – 12. 12. 2014

8. 12. – 12. 12. 2014

Týdení menu

Zvěřinové speciality

Guláš ze zvěřiny, houskové knedlíky nebo chléb 99,–
Pečený divočák, červené a bílé zelí, bramborové a houskové knedlíky 109,–
Kanec se šípkovou omáčkou a brusinkami, houskové knedlíky 119,–
Zvěřinové medailonky (1/2 kanec, 1/2 daněk), hranolky 119,–
Nudličky z dančí kýty s kapary a brusinkami, brambor. pusinky 129,–

Denní menu

Po Zvěřinový vývar s masem a nudlemi  
8. 12. Přírodní vepřový řízek, dušená rýže 75,–
Út Kmínová polévka s opraženým chlebem  
9. 12. Kuřecí steak se žampiony a smetanou, těstoviny nebo rýže 75,–
St Brokolicová polévka  
10. 12. Žebírko se šunkou a vejcem, hranolky 75,–
Čt Zeleninová polévka  
11. 12. Kuřecí prsa zapékaná s brokolicí a sýrem,vařené brambory 75,–
Gulášová polévka  
12. 12. Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, bramborový salát 75,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.