Po |
Polévka z Hlívy ústřičné |
|
9. 6. |
Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka |
75,– |
|
Vepřové v mrkvi, dušená rýže |
75,– |
|
Hermelín v bramboráku, zelenina |
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Út |
Vývar s nudlemi |
|
10.6. |
Španělák z vepřového masa, dušená rýže |
75,– |
|
Kuřecí kostky s listovým salátem a smetanou, těstoviny |
75,– |
|
Hermelín v bramboráku, zelenina |
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
St |
Kmínová polévka s vejcem |
|
11. 6. |
Kuřecí prsa s dušenou zeleninou na másle, vařené brambory |
75,– |
|
Halušky se zelím a uzeným masem nebo s brynzou |
75,– |
|
Hermelín v bramboráku, zelenina |
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Čt |
Čočková polévka |
|
12. 6. |
Marinovaná krkovička, hranolky |
75,– |
|
Lassagne s mletým masem |
75,– |
|
Hermelín v bramboráku, zelenina |
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Pá |
Ruský Boršč |
|
13. 6. |
Kuřecí nebo vepřový řízek, šťouchané brambory |
75,– |
|
Žemlovka s jablky |
75,– |
|
Hermelín v bramboráku, zelenina |
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |