Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 9. 6. – 13. 6. 2014

9. 6. – 13. 6. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Polévka z Hlívy ústřičné  
9. 6. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 75,–
  Vepřové v mrkvi, dušená rýže 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) 109,–
Út Vývar s nudlemi  
10.6. Španělák z vepřového masa, dušená rýže 75,–
  Kuřecí kostky s listovým salátem a smetanou, těstoviny 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) 109,–
St Kmínová polévka s vejcem  
11. 6. Kuřecí prsa s dušenou zeleninou na másle, vařené brambory 75,–
  Halušky se zelím a uzeným masem nebo s brynzou 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) 109,–
Čt Čočková polévka  
12. 6. Marinovaná krkovička, hranolky 75,–
  Lassagne s mletým masem 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) 109,–
Ruský Boršč  
13. 6. Kuřecí nebo vepřový řízek, šťouchané brambory 75,–
  Žemlovka s jablky 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina 85,–
  Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) 109,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.