Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 17. 2. – 21. 2. 2014

17. 2. – 21. 2. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Česneková polévka s opraženým chlebem  
17. 2. Kuře Kung Pao, dušená rýže 75,–
  Smažená brokolice, vařené brambory, domácí tatarka 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Paela (rýže dušená s kuřecím masem a rybou) 99,–
Út Italská polévka  
18. 2. Holandský řízek, šťouchané brambory 75,–
  Kovbojské fazole 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Paela (rýže dušená s kuřecím masem a rybou) 99,–
St Vývar s nudlemi  
19. 2. Vepřová krkovička na zelí, gnocci 75,–
  Znojemská pečeně, dušená rýže nebo houskové knedlíky 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Paela (rýže dušená s kuřecím masem a rybou) 99,–
Čt Polévka z Hlívy ústřičné  
20. 2. Maso tří barev, hranolky 75,–
  Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Paela (rýže dušená s kuřecím masem a rybou) 99,–
Gulášová polévka  
21. 2. Vepřový nebo kuřecí řízek, bramborový salát 75,–
  Šulánky s mákem (s móóóc mákem) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Paela (rýže dušená s kuřecím masem a rybou) 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.