Po |
Státní svátek |
|
21. 4. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Út |
Květáková polévka |
|
22. 4. |
Kuřecí prsa na žampionech a pórku, dušená rýže |
75,– |
|
Uzená kotleta, hrachová kaše, okurek, chléb |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo
vařené brambory |
85,– |
|
Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem |
99,– |
St |
Bramborová polévka |
|
23. 4. |
Smažená kuřecí křídla, vařené brambory |
75,– |
|
Vepřové soté, gnocchi |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo
vařené brambory |
85,– |
|
Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem |
99,– |
Čt |
Vývar s nudlemi |
|
24. 4. |
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí |
75,– |
|
Vaječná omeleta se šunkou a hráškem, vařené brambory |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo
vařené brambory |
85,– |
|
Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem |
99,– |
Pá |
Gulášová polévka |
|
25. 4. |
Plněný kuřecí řízek šunkou a sýrem, vařené brambory |
75,– |
|
Nudle s mákem |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo
vařené brambory |
85,– |
|
Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem |
99,– |