Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 21. 4. – 25. 4. 2014

21. 4. – 25. 4. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Státní svátek  
21. 4.    
     
     
     
Út Květáková polévka  
22. 4. Kuřecí prsa na žampionech a pórku, dušená rýže 75,–
  Uzená kotleta, hrachová kaše, okurek, chléb 75,–
  Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo vařené brambory 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem 99,–
St Bramborová polévka  
23. 4. Smažená kuřecí křídla, vařené brambory 75,–
  Vepřové soté, gnocchi 75,–
  Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo vařené brambory 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem 99,–
Čt Vývar s nudlemi  
24. 4. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí 75,–
  Vaječná omeleta se šunkou a hráškem, vařené brambory 75,–
  Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo vařené brambory 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem 99,–
Gulášová polévka  
25. 4. Plněný kuřecí řízek šunkou a sýrem, vařené brambory 75,–
  Nudle s mákem 75,–
  Vepřová játra na roštu, ďábelská omáčka, hranolky nebo vařené brambory 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.