Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 23. 3. – 27. 3. 2015

23. 3. – 27. 3. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Rajská polévka ( 1 )  
23. 3. Zeleninové lečo s klobásou, chléb ( 1,3 )
  Vepřová kotleta na česneku, hranolky nebo dušená rýže ( 1,10 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,7,10 ) 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 109,–
Út Francouzská polévka ( 1,3,9 )  
24. 3. Vepřový vrabec, hlávkové zelí, houskové knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Boloňské špagety ( 1,3 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,7,10 ) 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 109,–
St Vývar s nudlemi ( 1,3,9 )  
25. 3. Kuřecí směs na pórku, opékané brambory ( 1 ) 75,–
  Zapékané rybí filé se zeleninou, vařené brambory ( 1,3,4,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,7,10 ) 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 109,–
Čt Zeleninová polévka ( 1,9 )  
26. 3. Maso tří barev, hranolok ( 1,10 ) 75,–
  Francouzské brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,7,10 ) 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 109,–
Slovenská polévka ( 1 )  
27. 3. Řízek plněný sýrem a žampiony, šťouchané brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Nudle s mákem s móóóc mákem ( 1,3 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,7,10 ) 85,–
  Pstruh na kmíně, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 109,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.