Po |
Uzená polévka s kroupama |
|
4. 8. |
Plněná kotleta, dušená rýže nebo hranolky |
75,– |
|
Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarka |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
99,– |
Út |
Zelná polévka |
|
5. 8. |
Kuřecí steak na pórku a žampionech, dušená rýže |
75,– |
|
Halušky se zelím a uzeným masem |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
99,– |
St |
Vývar s nudlemi |
|
6. 8. |
Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskové knedlíky |
75,– |
|
Špecle po sedlácku (tyrolský špek, papriková omáčka) |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
99,– |
Čt |
Hrachová polévka |
|
7. 8. |
Marinovaná krkovička, americké brambory |
75,– |
|
Zeleninové lečo s vejcem a domácí uzeninou, chléb |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
99,– |
Pá |
Frankfurtská polévka s párkem |
|
8. 8. |
Vepřový nebo kuřecí řízek, vařené brambory |
75,– |
|
Rýžový nákyp s ovocem |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
99,– |