Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 4. 8. – 8. 8. 2014

4. 8. – 8. 8. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Uzená polévka s kroupama  
4. 8. Plněná kotleta, dušená rýže nebo hranolky 75,–
  Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarka 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky 99,–
Út Zelná polévka  
5. 8. Kuřecí steak na pórku a žampionech, dušená rýže 75,–
  Halušky se zelím a uzeným masem 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky 99,–
St Vývar s nudlemi  
6. 8. Svíčková na smetaně z vepřového masa, houskové knedlíky 75,–
  Špecle po sedlácku (tyrolský špek, papriková omáčka) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky 99,–
Čt Hrachová polévka  
7. 8. Marinovaná krkovička, americké brambory 75,–
  Zeleninové lečo s vejcem a domácí uzeninou, chléb 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky 99,–
Frankfurtská polévka s párkem  
8. 8. Vepřový nebo kuřecí řízek, vařené brambory 75,–
  Rýžový nákyp s ovocem 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka 85,–
  Vídeňská hovězí roštěná, hranolky 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.