Po |
Kedlubnová polévka |
|
7. 10. |
Vepřový plátek na žampionech, dušená rýže |
75,– |
|
Domácí párek s hrachovou kaší, chléb |
75,– |
|
200g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, domácí
tatarka |
85,– |
|
Zabijačkový talíř – ovar, pečená a uzená krkovička,
prejt, křen, hořčice, chléb |
99,– |
Út |
Chalupnické kyselo |
|
8. 10. |
Kuřecí prsíčka zapékaná s rajčaty a mozarellou, hranolky |
75,– |
|
Vepřové srdíčko na slanině, rýže nebo houskové knedlíky |
75,– |
|
200g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, domácí
tatarka |
85,– |
|
Zabijačkový talíř – ovar, pečená a uzená krkovička,
prejt, křen, hořčice, chléb |
99,– |
St |
Čočková polévka |
|
9. 10. |
Uzené s křenovou omáčkou, knedlíky nebo vař. brambory |
75,– |
|
Debrecínská vepřová plec, dušená rýže |
75,– |
|
200g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, domácí
tatarka |
85,– |
|
Zabijačkový talíř – ovar, pečená a uzená krkovička,
prejt, křen, hořčice, chléb |
99,– |
Čt |
Vývar s fridátovými nudlemi |
|
10. 10. |
Vepřový flamendr, bramboráčky |
75,– |
|
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a šunkou |
75,– |
|
200g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, domácí
tatarka |
85,– |
|
Zabijačkový talíř – ovar, pečená a uzená krkovička,
prejt, křen, hořčice, chléb |
99,– |
Pá |
Frankfurtská polévka |
|
11. 10. |
Smažený vepřový nebo kuřecí řízek, bramborový salát |
75,– |
|
Palačinky s vanilkovým krémem |
75,– |
|
200g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, domácí
tatarka |
85,– |
|
Zabijačkový talíř – ovar, pečená a uzená krkovička,
prejt, křen, hořčice, chléb |
99,– |